Sziasztok, Rami vagyok, régóta sütök-főzök. Szeretem a magyar, olasz, indiai konyha remekeit, ezekből készítek finomságokat..
A karanténos időkben ért utol engem is a kovászkodás, a blogot ezért indítottam útjára 2019-ben, ha már egyikőtöknek egy gondolat segítség, annak nagyon örülök!! 🙂
Régi vágyam volt, hogy kipróbáljam magam is a kovásszal való munkát, de eddig mindig akadt vmi, ami miatt elmaradt a próba, most nem volt menekvésem. Mivel már sokatoknak adtam tovább a kovászomból az elmúlt hetekben és elláttalak útravalóval, úgy döntöttem egy oldalra gyűjtöm a kovászos tudnivalókat, recepteket, tapasztalataimat, mert kérdések még mindig vannak. 🙂
Mivel kicsit szeretem kimaxolni a tudásomat, így az eltelt néhány hétben sokrétűbb lettem kovászolás ügyben is, sokat olvastam és néztem videókat is és persze használtam/használom azóta is Kálmánomat. Közel sem vagyok teljes a témában -ahogy hallottam egy élet is kevés hozzá-, egy egyszerű amatőr vagyok csak, lelkesedem.. .. kissé elmélyedtem, tájékozódtam, aztán beszippantott a kovász varázsa, ebből szeretnék vmit átadni, hogy időt és energiát spóroljak nektek, remélem sikerül! Itt olvashattok bővebben a kovászkodásaimról, sütéseimről, megosztok néhány receptet is.. Ha lesz kedvem, további témákkal és receptekkel is jövök, meglátjuk.. 😉
Szép tavaszt/nyarat Felétek! Rami
ui: ugyanitt, vagyis nálam, CSAKRA PÁRNÁK is elérhetőek <3
yalmana.hu
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: